Nişantaşı Üniversitesi ve Bağcılar Belediyesi ortak işbirliği ile “Birlikte Daha Güzel” Defilesi gerçekleştirildi.

Nişantaşı Üniversitesi ve Bağcılar Belediyesi ortak işbirliği  ile  “Birlikte Daha Güzel” Defilesi gerçekleştirildi.

Nişantaşı Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri ile Bağcılar Belediyesi’nin engelli kursiyerleri, Öğr. Gör. Dilek AKDEMİR koordinatörlüğünde Anadolu motifleri ve geleneksel tekstil tekniklerini kullanarak,   “Birlikte Daha Güzel”  defilesi için tişörtler tasarladılar. Ürünlerin yapım aşamaları Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüs’te düzenlenen Tekstil ve Moda Tasarımı atölye çalışmaları ile tamamlandı.

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda Engelsiz Dünya Dostu Festivali’nde 2 Aralık 2021 Perşembe günü profesyonel mankenlerle birlikte podyuma çıkan engelliler, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizle tasarladıkları ürünlerini sergilediler. Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yozgat, bu etkinlikte özel insanların mutluluklarını paylaşmanın gurur verici olduğunu ifade etti.