Sanatçı Eda Soylu Söyleşisi NeoTech Campus’te gerçekleşti

İç Mimarlık Türkçe Bölümü, ocak ayında sanatçı Eda Soylu ile bir söyleşi düzenledi. Eserleri Türkiye, İtalya, Almanya, Dubai ve Amerika gibi birçok ülkede grup sergilerinde yer alan Eda Soylu, Roma’da düzenlenen ve renk konusuna ilgi duymasına neden olan bir programdan bahsetti ve katılımcılarla fotoğraflar eşliğinde yerleştirme sanatına dair örnekler paylaştı. Sanatçı Eda Soylu ayrıca eğitim süreci içerisinde iki boyutlu ortamlarda renk çalışmaları konusunda temel bilgileri aldığı kitaptan alıntılar yaptı ve Interaction of Color (Rengin Etkileşimi) adlı bu kitabı incelemeleri için öğrencilere sundu. Söyleşi, katılımcı öğrencilerin renk konusuna daha bilimsel açıdan bakmalarına yardımcı oldu ve yerleştirme sanatı hakkında bilgi dağarcıklarına yeni bir konu eklenmesini sağladı.İç Mimarlık Türkçe Bölümü, ocak ayında sanatçı Eda Soylu ile bir söyleşi düzenledi. Eserleri Türkiye, İtalya, Almanya, Dubai ve Amerika gibi birçok ülkede grup sergilerinde yer alan Eda Soylu, Roma’da düzenlenen ve renk konusuna ilgi duymasına neden olan bir programdan bahsetti ve katılımcılarla fotoğraflar eşliğinde yerleştirme sanatına dair örnekler paylaştı. Sanatçı Eda Soylu ayrıca eğitim süreci içerisinde iki boyutlu ortamlarda renk çalışmaları konusunda temel bilgileri aldığı kitaptan alıntılar yaptı ve Interaction of Color (Rengin Etkileşimi) adlı bu kitabı incelemeleri için öğrencilere sundu. Söyleşi, katılımcı öğrencilerin renk konusuna daha bilimsel açıdan bakmalarına yardımcı oldu ve yerleştirme sanatı hakkında bilgi dağarcıklarına yeni bir konu eklenmesini sağladı.