Nish Choir ilk konserini gerçekleştirdi

Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan Nish Choir, ilk konserini NeoTech Campus Fuaye Alanında verdi.

2021 yılında Doç. Dr. Canan Özgür yönetimi altında Nişantaşı Üniversitesi bünyesinde kurulan, Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan Nish Choir, 24 Aralık 2021 tarihinde NeoTech Campus’te bulunan Fuaye Alanında ilk konserini gerçekleştirdi. Nish Choir, Fuaye Alanında verdikleri konserde popüler yılbaşı şarkılarının yanı sıra Hayri Akay’dan Kanatları Gümüş adlı koro eserini de seslendirdi.  Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinden oluşan keman ve gitar duo üyeleri İrem Müftüoğlu ile Batuhan Yazıcı’nın yanı sıra Müzik Bölümü öğrencilerinden İrem Müftüoğlu, Başaksu Demirel, Dr. Öğr. Üyesi Füsun Naz Altınel ve Öğretim Görevlisi Gizem Yılgın’dan oluşan Nish Quartet yeni yıl şarkıları ile Nish Choir’a eşlik etti.