Nişantaşı Üniversitesi’nde klasik müzik şöleni

Dr. Öğr. Üyesi Füsun Naz Altınel’in Oda Müziği Sınıfı Konseri, dinleyicilerden tam not aldı.

Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüs’te yer alan Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu, yeni yıl öncesi büyüleyici bir konsere ev sahipliği yaptı. 29 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen konserde, Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Füsun Naz Altınel’in Oda Müziği Sınıfı öğrencilerinden Büşra Kiler (keman), İrem Müftüoğlu (keman), Başaksu Demirel (keman), Safa Üngören (keman), Murat Rıfat Kırık (piyano), Kourosh Motoghi Pour (piyano), Hüseyin Görgü (piyano), Reza Naimi (piyano) ve Batuhan Yazıcı (gitar) sahne aldı. J.S. Bach, Franz Schubert, Gabriel Faure, Toshifumi Hinata, Ferdinando Carulli, Shinichi Suzuki, Johann Pachelbel, Rameau Kreisler ve Camille Saint Saens’ın keman, piyano ve gitar eserlerine yer verilen konserde, Dr. Öğr. Üyesi Verda Karaçil Cerit de piyanoda öğrencilere eşlik ederek destek sundu.

Konsere, Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yozgat ve üniversite akademik personelinin yanı sıra, üniversitemize ziyarette bulunmak üzere Rusya’dan gelen konuklarımız Svetlana Maiboroda, Mahmut Oral, Kemal Köse ve Mahire Ahmedova da seyirci olarak katılım sağladı. Konser sonrası, Rusya’dan gelen heyet ile konser veren Müzik Bölümü öğrencileri bir araya geldi. Öğrenciler, Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan online bir müzik festivaline davet edildi.