90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

Nişantaşı Üniversitesi korosu Yunus Emre’yi andı

Nişantaşı Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen “İşitin Ey Yarenler” konserinde CRR senfoni orkestrası, okulumuz öğrencilerinden Batuhan Yazıcı, Burcu Tuğçe Aydudu, Murat Rıfat Kırık, Şeymanur Osmanoğlu, Hüseyin Görgü ve Rasim Akıska’dan oluşan Nişantaşı Üniversitesi korosuna eşlik etti.

Yunus Emre’nin Sevgiliye kavuşmasının 700. yılı vesilesiyle Yunus’un sözlerinden bestelenmiş olan bir repertuvarla seyirci karşısına çıkan Nişantaşı Üniversitesi korosu, Öğretim Görevlisi Mustafa Baysal tarafından prova ve konser sürecine hazırlandı. İzleyici tarafından büyük ilgi ile karşılanan konsere Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yozgat da katıldı.

Apply Nişantaşı