90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

İleri Çekim Teknikleri Atölyesi

İleri Çekim Teknikleri Atölyesi

Nişantaşı Üniversitesi Kültür Sanat Koordinatörlüğü, NKS TALKS Kapsamında “İleri Çekim Teknikleri Atölyesini” gerçekleştiriyor. Doç. Dr. Nagihan Çakar’ın moderatörlüğünü yapacağı bu atölyede birbirinden değerli konuklar yer alacak.

Üniversite ve sektör iş birliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen NKS TALKS’da dünyada ve Türkiye’de Hava Çekim Teknikleri ile Uğur İçbak, Sualtı Çekim Teknikleri ile Sualtı Film Yapımcısı Bengiz Özdereli, Işık Sistemleri ile Tamer Avcı ve Latif Bulut gibi birbirinden değerli isimler 27-28-29 Haziran tarihlerinde NeoTech Campus’te yer alacak.

27 Haziran 2022 Saat: 11:00 – Sualtı Film Yapımcısı Bengiz Özdereli

NKS’nin düzenlediği “NKS TALKS” da sualtı videoları ile katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarla yüze yakın ödül alan Uluslararası Marmara Sualtı Festivali’nin kurucuları arasında yer alan Sualtı Film Yapımcısı Bengiz Özdereli’ yi 27 Haziran Pazartesi günü NeoTech Campus’te ağırlıyoruz.

28 Haziran 2022 Saat: 11:00 – Görüntü Yönetmeni Uğur İçbak

NKS’nin düzenlediği “NKS TALKS” da Eşkıya, Av Mevsimi, Organize İşler, Anadolu Kartaları gibi filmlerin görüntü yönetmenliğini yapmış, daha öğrencilik yıllarında 2 Altın Portakal ve bir SİYAD ödülleri alan, üniversitelerde “aydınlatma teknikleri” üzerine çeşitli dersler veren Uğur İçbak’ı 28 Haziran Salı günü NeoTech Campus’te ağırlıyoruz.

29 Haziran 2022 Saat: 11:00 – Işık Sistemleri Tamer Avcı ve Latif Bulut

NKS’nin düzenlediği “NKS TALKS” da 10 yılı aşkın süredir TV Stüdyoları ve Film Endüstrisi ışık sistemleri distribütörlüğü yapan, stüdyo tasarımı, kurulumu, teknik destek hizmetleri konularında faaliyet gösteren firmalarda yöneticilik ve kurucu ortaklık yapan Tamer Avcıyı ve 90’lı yıllarda yayına başlayan Star TV ve diğer ulusal kanalarda uzun yıllar ışık şefi olarak çalışan, TV stüdyoları proje yönetimi ve ışık tasarımı yapan Latif Bulut’u 29 Haziran Çarşamba günü NeoTech Campus’te ağırlıyoruz.

Apply Nişantaşı