Dr. Öğr. Üyesi Verda Karaçil Cerit’in Piyano Sınıfı dinleyicilere muhteşem bir müzik şöleni yaşattı.

Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Campus Doç. Dr. Cevdet Uysal Salonu’nda birbirinden yetenekli genç sanatçı adaylarının hünerlerini sergilediği unutulmaz bir Piyano Konseri gerçekleştirildi. 1 Şubat Salı günü düzenlenen etkinliğe Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yozgat ve üniversite akademik personeli de katılım sağladı.

Konserde, Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Verda Karaçil Cerit’in Piyano Sınıfı öğrencilerinden Elif Sakızcı, Aleyna Salamcı, Şeymanur Osmanoğlu, Reza Naimi, Murat Rıfat Kırık, Hüseyin Görgü, Kourosh Motaghi Pour, Harun Akıska, Sefa İlkay Ergül sahne aldı. Zengin ve uzun bir programdan oluşan konserde J. S. Bach, C. Czerny, A. M. Bach, L. van Beethoven, F. Chopin, R. Schumann, A. Diabelli, S. Prokofiev, H. Akıska, T. Carreno, E. Satie, A. Haçaturyan’ın eserleri seslendirildi. Sahnede açılış ve kapanış konuşması yapan Dr. Öğr. Üyesi Verda Karaçil Cerit konserin sonunda öğrencilerini tek tek tebrik ederek onlara Katılım Belgelerini takdim etti.