Beyaz Önlük Giyme Törenleri’nde müzik ziyafeti yaşandı

Nişantaşı Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen Beyaz Önlük Giyme Törenleri’ne, Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyeleri verdikleri konserler ile katkı sundu. 22 Mart Salı günü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu'nda düzenlenen Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni'nde Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Füsun Naz Altınel (viyola) ve Dr. Öğr. Üyesi Verda Karaçil Cerit (piyano) Fransız besteci Louis Vierne ve Eric Satie'nin eserlerini seslendirdi. Törene katılan Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Soner Şahin, konser veren sanatçıları tebrik etti.

23 Mart Çarşamba günü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu'nda düzenlenen Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni'nde ise Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü'nden Doç. Canan Özgür (soprano) ve Dr. Öğr. Üyesi Verda Karaçil Cerit (piyano) Schubert, Schumann, Strauss ve Andel'den eserler seslendirdi. Törene katılan Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yozgat ile Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Firdevs Betül Tuncelli ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Soner Şahin, sanatçıları tebrik etti.