TASARIM KONUŞMALARI

Sanat ve Tasarım Fakültesi & NKS’nin düzenlediği “TASARIM KONUŞMALARI’’nda 7-8-9 Kasımda İç Mimarlar Odasın’ı ağırlıyor. İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Y. İç Mimar Gül Merve Yılmazer, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkan Yardımcısı İç Mimar Neslihan Koç Çapar, İç Mimarlar Odası Şube Sekreteri İç Mimar Leyla Özge Şirin, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube yönetim kurulu üyesi İç Mimar Samet Parsak ve Mimar Enis Tibet, Altuğ Leblebici, Gürtan Güven’i 7 Kasım pazartesi günü 1453 Maslak Neotech Kampüs’te ağırladık.

Söyleşinin ardından Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Genco Berkin, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Y. İç Mimar Gül Merve Yılmazer, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkan Yardımcısı İç Mimar Neslihan Koç Çapar, İç Mimarlar Odası Şube Sekreteri İç Mimar Leyla Özge Şirin, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube yönetim kurulu üyesi İç Mimar Samet Parsak ve Mimar Enis Tibet, Altuğ Leblebici, Gürtan Güven’e teşekkür belgesi taktim etti. İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Y. İç Mimar Gül Merve Yılmazer, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkan Yardımcısı İç Mimar Neslihan Koç Çapar, İç Mimarlar Odası Şube Sekreteri İç Mimar Leyla Özge Şirin, İç Mimarlar Odası İstanbul Şube yönetim kurulu üyesi İç Mimar Samet Parsak ve Mimar Enis Tibet, Altuğ Leblebici, Gürtan Güven’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.