90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

SEVGİLİ ÖĞRENCİMİZ İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HOŞGELDİNİZ

TEKSTİL VE MODA TASARIMI Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ

GRAFİK TASARIMI Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ


KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • ÖSYM sonuç belgesi (e-devletten)
  • Lise Diploması (e-devletten)
  • Nüfus kayıt örneği (e-devletten)
  • Adli sicil kaydı (e-devletten)
  • İkametgâh belgesi (e-devletten)
  • 3 adet vesikalık fotoğraf
  •  Askerlik belgesi (2001 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

 

KAYIT ÖNCESİ ONLİNE DOLDURULMASI GEREKEN FORM

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Ailesi’ne katılan yeni öğrencilerimiz, kayıt işleminizin hızlı ilerlemesi ve tamamlanabilmesi için "Öğrenci Bilgi Formu’nun https://obis.nisantasi.edu.tr/Ogrenci/Ogr0451/  linkten eksiksiz doldurulması ve form içeriğinde yer alan "Okudum, Anladım, Onaylıyorum"  cümlesini tıklayarak yönlendirme linkinde bulunan Eğitim Sözleşmenizi ve KVKK Bilgi Formunu okuyup onaylamanız gerekmektedir.

 


ÖDEME YÖNTEMLERİ

1: Havale / EFT

Tüm banka hesapları üzerinden, Vakıfbank Etiler Şubesi Nişantaşı Üniversitesi adına kayıtlı TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41 IBAN numaralı hesaba havale/eft işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap Sahibi (Alıcı) Nişantaşı Üniversitesi olup, alıcı kısmına kendi adınızı ya da öğrenci adını kesinlikle yazmamanız gerekmektedir.

Banka                      : Vakıfbank

Şube                       : Etiler

Iban                        : TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

Alıcı Hesap              : Nişantaşı Üniversitesi

Açıklama: Öğrenci Adı, Soyadı ve T.C Kimlik Numarası yazılmalıdır.

Açıklama kısmında bilgileri eksik/hatalı olan ödemeler işleme alınmayacaktır. Eksik ve hatalı işlemlerden kaynaklı gecikme nedeniyle üniversite mesuliyet kabul etmemektedir.

 

2: Kredi Kartı Yöntemi

Eğitim ücretinizi Axess, Bonus, Maximum, Card Finans, Paraf, Bank Kart Combo, Sağlam Kart, AlBaraka, Garanti Miles&Smiles ve Qnb Miles&Smiles kartlarına en fazla 9 taksit, World karta ise en fazla 8 taksit şeklinde ödeyebilirsiniz.

Kredi kartı ile yapılacak taksitli işlemlerde, bankaların uygulamış olduğu komisyon oranları eğitim ücreti üzerine yansıtılmaktadır.

American Express kartları ile işlem yapılmamaktadır.

 

3: Vade Farksız, Taksitli Ödeme (OTS-Otomatik Tahsilat Sistemi)

DENİZBANK (ZEYTİNBURNU ŞUBESİ)*

Üniversitemizin Denizbank ile yapmış olduğu iş birliği neticesinde bankanın koşullarına uygun bulduğu öğrenci/velilere yıllık Eğitim-Öğretim ücretinin tamamına kadar limit tahsis edilir. Banka kanalı ile tanımlanan limit dahilinde 9 aya kadar herhangi bir faiz uygulanmaksızın eşit taksitler halinde ödeme yapılabilir. Dosya masrafı yoktur.

*Kayıt tarihleri süresince Denizbank Şubesi Üniversite Kampüsümüz içerisinde bulunacaktır. Ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmayacaktır.

 

OTS (OKUL TAHSİLAT SİSTEMİ) ŞARTLARI

*E-DEVLET ŞİFRENİZ ve aşağıda belirtilen gelir belgelerini eksiksiz temin etmeniz gerekmektedir. Ayrıca OTS başvurusunun kolayca onaylanabilmesi için KKB (Kredi Kayıt Bürosu) puanınızın olumlu olması gerekmektedir.

Özel sektör çalışanları: Maaş Bordrosu (Kaşeli ve ıslak İmzalı) Bordroyu İmzalayan İş Yerine Ait İmza Sirküleri, SGK Tescil ve Hizmet dökümü (E- Devletten Barkotlu)

Kamu Çalışanları: Maaş Bordrosu (e-Devletten Barkotlu belge)

İşveren için: Vergi Levhası, Son 3 Dönem Beyanname

Emekli için: 4a/4b/4c Emekli Aylık Bilgisi

Detaylı bilgi için: 0212 210 10 10

Apply Nişantaşı