Türkiye'nin İlk Bölgesel Robotik Yarışması

Türkiye’nin ilk bölgesel robotik yarışması olan 2018 FIRST Robotics Competition Istanbul Regional etkinliğine Rektörümüz Prof.Dr. Esra HATİPOĞLU ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr.İlhami ÇOLAK VIP Misafir olarak katılmışlardır.

Kendilerine tahsis edilen bir rehber ile sahayı ve pit alanını gözlemleme, maçları izleme, takımlarla iletişime geçme, turnuva heyecanını organizasyon ekibi ve yarışmacılarla paylaşma ve yarışmanın dinamiklerini daha yakından deneyimleme şansı elde eden Rektörümüz ve aynı zamanda Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı olan Rektör Yardımcımız yeni teknoloji ve girişimlerle ilgili süreçleri deneyimlemişlerdir.

Yapılan gezi boyunca sıralama maçları devam ettiğinden müsabaka süreçleri de takip edilmiştir.

Yayın Tarihi: 26.03.2018 - 06:43:26